Tak

Din Takläggare

Takrenovering är en långvarig investering. År ut och år in utsätts taket för hård påfrestning av det nordiska klimatet. En stor mängd nederbörd, tung snö och heta sommardagar kräver att konstruktionen är ordentlig för att uppfylla kraven.

Vi utför arbeten i Västra Götaland runt orterna Borås, Göteborg, Ulricehamn, Skene, Varberg med omnejd. Om taket inte är tätt riskerar fukt att tränga sig in och orsaka skador. En vattenskada i bostaden innebär en kostsam reparation och medför oftast andra problem som tillexempel mögel. Åtgärderna är stora och kostnaden onödigt hög eftersom problemet kan åtgärdas vid ett tidigt skede.

Vi kan det där med att byta tak

Vi på Viskans plåtslageri kommer ut till er innan skadan uppstått men givetvis även om den redan har gjort det. Med en bred kunskap om såväl takbyte som reparation och underhåll säkerställer vi att resultatet blir både säkert och hållbart under många år framöver.

Vi utför takbyten i Borås och Göteborg med omnejd. Både företag och privatpersoner är välkomna att höra av sig till oss oberoende av omfattning eller karaktär på arbetet. 

OFFERT FORMULÄR

    Vi finns på acebook

    Vill du att vi ringer up dig


    0730332227
    viskansplatslageri@hotmail.com

    Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig